Kalender

Gruppetur - INDIANERSKOLE

Dato: 
Fre, 02.09.2016 17:00 - Søn, 04.09.2016 14:00

Den udenlandske indianerskole inviterer Skovtofte Gruppes spejdere og deres familier på INDIANERSKOLE

Traditionen tro inviterer Skovtofte gruppe til gruppeweekend første weekend i september - for spejdere i alle aldre, og også meget gerne deres forældre og søskende, både med og uden spejdererfaring. Og denne gang har vi været så heldige, at vi skal uddannes til indianere. Vi skal lære om indianere, vi skal øve indianerfærdigheder og snedige indianertricks.

HVOR
Indianerskolen ligger i på Gillastig i Sverige, 1 time fra Helsingborg. Vi kører i egne biler derop. Ledige pladser i bilerne vil blive brugt til dem, der ikke kører selv.

Vi mødes ved Drivhuset fredag d. 2. september kl. 17 og kører i samlet flok til Gillastig. Vi vil være retur i Drivhuset søndag d. 4. september ca. kl. 14.

TILMELDING OG PRIS
Tilmelding senest 21/8.
Turen er gratis for spejdere. Familiemedlemmer betaler 100 - og så vil vi bede jer selv betale benzin og færge. Vi køber klippekort til færgen for at få prisen ned, og bruger ledige pladser i bilerne til deltagere, der ikke kører selv.

BETALING
I betaler efterfølgende, når vi har overblik over pris på færgeoverfarten. I vil modtage en mail efter lejren med beløb og kontonummer.

MEDBRING
Vi sover i telte, så medbring turgrej: sovepose, liggeunderlag, tøj til både varmt, koldt og vådt, spisegrej, tandbørste osv. – og telt, hvis I har. Ellers kan I låne telt af gruppen. Vi har dog også en lille hytte med et par pladser - spørg hvis I hellere vil sove der.

Aftensmad fredag: medbring madpakke og drikkevarer til fredag aften. Vi spiser sammen på færgen.

SPØRGSMÅL
Eventuelle spørgsmål kan stilles til:
    Frank tlf. 40 17 74 88 eller f [at] fvp [dot] dk
    Tine tlf. 26 82 58 78 eller tineeb [at] hotmail [dot] com

HUSK
Alle spejdere er velkomne, også selvom mor og far ikke skal med.

Spejderhilsner fra
Skovtofte Gruppes Gruppetursudvalg 2016
Morten, Frank og Tine