Kalender

Gnisternes sommerlejr 2017

Dato: 
Fre, 02.06.2017 16:00 - Man, 05.06.2017 16:00

Vi er så heldige igen at få plads på den årlige mikrosommerlejr på Egemosecentret sammen med ca. 150 andre spejdere i alderen 6-9 år. Selvom der er mange andre, er det stadig sådan, at vi fra Skovtofte bor, sover, spiser og tager på aktivitet sammen.

Temaet for årets lejr er de gode gamle spejderfærdigheder fra grundlæggeren af spejderbevægelsen Baden Powell. Så vær forberedt på at lære en masse spejderfærdigheder og have en masse sjov.

 HVORNÅR: pinsen, 2. – 5. juni 2017.

 HVOR: Egemosecentret ved Ganløse.

 MØDESTED: Vi mødes ved Drivhuset fredag den 2. juni kl. 17.

 TRANSPORT: Også denne gang vil vi gerne køres i forældrebiler både ud og hjem. Skriv om I kan hjælpe ud og/eller hjem på tilmeldingen - Der er ca. 22 km hver vej. Hvis en af jer har en trailer, vi må låne i pinsen, vil det være helt perfekt.

 SLUT: Vi regner med at være færdige til afhentning mandag den 5. (2. pinsedag) ca. kl. 13 på Egemosecentret.

 MEDBRING: Lejren er en teltlejr, så du skal ikke regne med at være indendørs på noget tidspunkt - undtagen, når du er på toilettet. Se pakkelisten på bagsiden.

 SPØRGSMÅL: er jeres forældre i tvivl om noget eller har overvejelser, så kom endelig til en af os ledere. Vi står selvfølgelig til rådighed og er klar til at fortælle, forklare og lytte.

 LOMMEPENGE: max 50 kr., evt. plus penge til lejrsouvenirs (Der kan købes T-shirts til 60 kr. og mugs til 25 kr.). Lejrbank er obligatorisk.

 PRIS: 300 kr., som betales ved tilmelding.

 TELEFON: Til særlige tilfælde kan Tine nås på mobil 26 82 58 78.

 TILMELDING: Via hjemmesiden www.skovtofte.net - inden 15. maj, fordi vi skal give antal videre til Egemosecentret.

 Med spejderhilsen

Lederne

 Bemærk: vi aflyser mødet d. 1. juni, så spejderne kan være med til pakke og være klar til lejr dagen efter.